Ny fynsk jobportal

Virksomheden HEAD aHEAD i Middelfart, der beskæftiger sig med rekruttering indenfor turismeerhvervet, har lanceret en ny jobportal.

I følge virksomheden selv gør den ny portal det nemmere for jobsøgende at slå sit CV op og for arbejdsgiverne at finde frem til den rette ansøger gennem en ny match-funktion.

Jobportalen er landsdækkende og indeholder en lang række stillinger indenfor hotel, konference, restaurant, café, luftfart, turistattraktioner og andet.

Samtidig har HEAD aHEAD indledt samarbejde med HORESTA med tilbud om hele eller dele af rekrutteringsprocessen for foreningens medlemmer.

- Det er tidskrævende for den enkelte virksomhed at varetage hele processen selv, og bruger man ikke den fornødne tid, kan det koste på bundlinjen, hvis man ikke finder den rette kandidat med det samme, siger ejeren af HEAD aHEAD, Thorkild Fuglsang Nielsen.

- Det er en kompetent og erfaren virksomhed, som helt sikkert kan hjælpe vores medlemmer med at finde de rette jobkandidater og til en særdeles konkurrencedygtig pris, siger HORESTAs relationschef, Christoffer Susé.

Besøg HEAD aHEAD