Ny indbrudsbølge på Nordvestfyn

Middelfart Politi har igen travlt med at lede efter indbrudstyve. Natten til fredag blev der begået fire indbrud i politikredsen, flere familier havde uønskede gæster, mens de lå og sov. De nye indbrud føjer sig til en lang række af indbrud i Middelfart området denne sommer.

-

Middelfart Politi har igen travlt med at lede efter indbrudstyve. Natten til fredag blev der begået fire indbrud i politikredsen, flere familier havde uønskede gæster, mens de lå og sov. De nye indbrud føjer sig til en lang række af indbrud i Middelfart området denne sommer.

De fire indbrud er begået efter samme fremgangsmåde, tyvene har boret et lille hul i en dør eller et vindue, hvorefter de har haspet døren eller vinduet op med et specielt stykke værktøj.
Den samme fremgangsmåde har også været benyttet ved indbrud tidligere i juli måned.

De mange indbrud spredt ud over hele juli får kriminalpolitiet til at antage, at gerningsmændene ikke er udenlandske kriminelle.

 \"Det er ikke gennemrejsende indbrudstyve det her,  det må være nogle fra lokalområdet\", siger vicekriminalinspektør Ove Brix Therkildsen.