Ny legerute langs Odense Å

KOMPAN og Odense Kommune vil sammen etablere en ny legerute langs Odense Å. Ruten vil bestå af ni forskellige legepladser målrettet forskellige aldersgrupper.

Stisystemet langs Odense Å kan fra juni opleves på en helt nye måde, hvor den første legeplads på byens nye Legerute bliver indviet. I løbet af juli er alle pladserne klar.

- Jeg er meget begejstret for, at vi sammen med KOMPAN kan indvie LEGERUTEN til sommer. Det har været en vigtig opgave for mig, at vi sammen får skabt LEGERUTEN, så vi kan give odenseanerne et nyt attraktivt, spændende og udfordrende uderum, hvor både børn og voksne kan slå sig løs, siger by- og kulturrådmand Steen Møller(K).

Ved at følge stisystemet langs åen og gøre mindre afstikkere ind i nærliggende parker, kan odeseanerne over seks kilometer lege sig gennem byens grønne områder.

- LEGERUTEN gør Odenses vision "At lege er at leve" nærværende og helt konkret for byens borgere og turister. Samtidig er samarbejdet med KOMPAN et rigtig godt eksempel på, hvordan vi i Odense Kommune gerne vil indgå i værdiskabende samarbejder med ikke mindst lokale virksomheder. Alt sammen for at skabe attraktive tilbud til gavn for byens borgere, siger rådmanden.