Ny mand i spidsen for fynsk erhvervsliv

Den 54-årige politiker og erhvervsmand Søren Edlefsen kommer fremover til at stå i spidsen for det fynske erhvervsliv Fredag blev han udnævnt til direktør for det nyeoprettede Fyns Erhvervscenter-TIC. Hør interview med Søren Edlefsen

Søren Edlefsen direktør i Fyns Erhvervscenter

Den 54-årige politiker og erhvervsmand Søren Edlefsen kommer fremover til at stå i spidsen for det fynske erhvervsliv Fredag blev han udnævnt til direktør for det nyeoprettede Fyns Erhvervscenter-TIC.

Det kommende Fyns Erhvervscenter-TIC er en fusion af Fysn Erhvervsråd og Teknologisk Informations Center Fyn. Centeret, der vil modtage støtte fra amtet og de fynske kommuner skal samle trådene for det fynske erhvervsliv.

Søren Edlefsen kommer fra Assens og er i dag underdirektør i Kommunedata i Odense. Samtidig er han medlem af Assens Byråd for partiet Venstre. Desuden er han formand for Asssens Fjernvarme, Kulturcenteret Tobaksgården og IT-Forum Vestfyn.

Søren Edlefsen har dermed bred erfaring både som erhvervsmand og politiker. Og han får brug for begge dele, når han skal dele sol og vind lige mellem de forskellige egne på Fyn, og samtidig sørge for at styrke erhvervsudviklingen på hele Fyn.