Ny mindelund til Morten Korch

Tirsdag klokken 11 blev forfatter og sangskriver Morten Korchs mindelund indviet på Kirkegården i Fraugde. Det skete i anledningen af sønnen Morten A. Korchs 100 års fødselsdag.

Omkring 30 personer var mødt op til invielsen af Morten Korchs nye mindelund.

Indvielsen startede med sang og derefter tale af sognepræsten i Fraugde kirke og Morten A. Korch.

Desuden havde Morten A. Korch også bestilt Smagens Hus i Odense til at udvikle en ny Morten Korch lagkage i dagens anledning.

Efter sang og tale var alle fremmødte inviteret til at smage den nye kage og få et glas vin på præstegården.

Stor støtte til mindelunden

Mindelunden har kostet 220.000 kroner og Morten A. Korch har foræret de 100.000 kroner til projektet. De sidste 120.000 kroner har Fraugde Menighed sparet op.

Mindelunden består af en cirkel af brosten, samt en bænk der vender mod Morten Korch og hustruen Sophie Korchs store gravsten, der er blevet flyttet så, den nu vender mod kirken. Uden om cirklen er der plantet bede med blomster, og når de springer ud i flotte gule farver, skal det forestille solens stråler, der oplyser kirken.

Udgiver ny bog

Onsdag fylder Morten A. Korch 100 år, og det bliver fejret med en reception på Odense Centralbibliotek. Her udgiver han samtidigt sin nye bog "Du må ikke græde far", som handler om hans berømte far. Bogen er skrevet af historikeren Maria Rytter efter samtaler med Morten A. Korch.

Morten A. Korch fylder 100 år onsdag. Han var tirsdag med til indvielsen af sin fars nye mindelund.
Morten A. Korch fylder 100 år onsdag. Han var tirsdag med til indvielsen af sin fars nye mindelund.