I det fynske folks tjeneste

Ny missionær i Svendborg

Den clairvoyante Kenneth Jakobsen holdt torsdag aften en spiritist-seance i SG hallen i Svendborg, hvor det var ventet at slå rekord inden for åndeverdenen. Trods den store fokus der har været på åndeverdenen og det hinsides, var det dog kun et par hundrede mennesker der mødte op. Det skriver DR Fyn. 

-

Af: Sarah Christiansen, erhvervspraktikant

Den clairvoyante Kenneth Jakobsen holdt torsdag aften en spiritist-seance i SG hallen i Svendborg, hvor det var ventet at slå rekord inden for åndeverdenen. Trods den store fokus der har været på åndeverdenen og det hinsides, var det dog kun et par hundrede mennesker der mødte op.
Det skriver DR Fyn. 

Alle med et ønske om at få kontakt til afdøde familie eller venner. Det fik de også, men det er ikke den eneste grund til at Kenneth Jakobsen holder disse seancer. - Jeg synes det er på tide at vi i Danmark vågner lidt op og får lavet om på vores tankegang, siger Kenneth Jakobsen.

Opmærksomheden omkring den spirituelle verden er blevet større og større med programmer som Åndernes magt I, II og III. 
Da reinkarnation er et hovedprincipperne i Kenneth Jakobsens religion, er det vigtigt for ham at fortælle os, at det ikke er slut, når vi dør.

\"Jeg er her faktisk for at missionere\", siger den clairvoyante til DR Fyn.