Ny OB-træner vender hjem til Fyn

En kendt fynsk fodboldtræner vender nu tilbage til Fyn.

Det er Tonny Hermansen, der fremover skal være træner for OBs U19-hold og som samtidig skal spille en rolle i OBs generelle talentarbejde. Tonny Hermansen har tidligere været talenttræner i FC Midtjylland og træner for Vejles hold i 1. division.

- Jeg er fynbo og har arbejdet med fynsk fodbold i flere år. Jeg bor kun fire kilometer fra Ådalen. Så efter en periode hos FC Midtjylland og senest i Vejle, er det naturligvis en stor glæde at blive en del af det fynske fodboldflagskib, som OB er. Jeg ser frem til at bidrage med mine mange års erfaring fra først FBU, hvor jeg var ansat i 23 år, og fra mine år som U19-træner i FC Midtjylland og førsteholdstræner i Vejle, siger Tonny Hermansen til ob.dk og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at være med til at udvikle spillere, trænere og klubben generelt, og det er logisk, at en af opgaverne bliver at fortsætte det gode arbejde, der i forvejen er i gang i OB's talentudvikling. Kravene for at bryde igennem som fodboldspiller ændrer sig hele tiden, og hvis man skal tage skridtet til Superligaen kræver det ikke bare talent, men også en stærk mentalitet, en stor vilje og en accept af, at det kræver et enormt stykke arbejde. Vi skal styrke helheden i OB, og det bliver et spændende arbejde, siger Tonny Hermansen.