Ny Venstre-kandidat på banen

Nu har endnu en af Odenses venstre-folk meldt sig som ny lokal spidskandidat. Per Lydiksen Laursen vil udfordre Lars Chr. Lilleholt og Kamma Lauenborg, der allerede har meldt sig på banen. Per Lydiksen Laursen er også kendt fra kriminalpolitiet og så er han formand for SIKO, de Samvirkende Idrætsklubber i Odense. Han peger selv på, at han har gode evner i forhold til både ledelse, skarphed og strategi.

-

Nu har endnu en af Odenses venstre-folk meldt sig som ny lokal spidskandidat. Per Lydiksen Laursen vil udfordre Lars Chr. Lilleholt og Kamma Lauenborg, der allerede har meldt sig på banen. Per Lydiksen Laursen er også kendt fra kriminalpolitiet og så er han formand for SIKO, de samvirkende idrætsklubber i Odense. Han peger selv på, at han har gode evner i forhold til både ledelse, skarphed og strategi.

- Jeg mener ikke, at man kan være både folketingskandidat og samtidig bestride en fuldtidspost i Odense Byråd, siger Per Lydiksen Laursen, med slet skjult henvisning til modkandidaten Lars Chr. Lilleholt, der også er medlem af folketinget.

- Jeg ønsker at gøre op med Lennart Larsson-ånden i partiet, og søge langt større harmoni og dialog med partiets medlemmer og de politisk valgte.

 


Per Lydiksen Laursen vil også være i spidsen for venstre.