Nyd sommerdagen på Fyn - i morgen skifter vejret igen

Mandag bliver en sommerlig dag på Fyn. Men allerede fra tirsdag aften skifter vejret igen og regnen kommer.

På med solbrillerne, sommertøjet og solcremen. Efter en weekend, der både har budt på store mængder regn og faktisk også lidt sol, så kommer solen for alvor frem mandag, og det bliver en sommerlig dag i det fynske. 

De kommende dage bliver overvejende tørre og bedst af alt er, at solen vil skinne en del mere på fynboerne, end den har gjort den seneste uges tid. 

Sådan lyder det fra både Danmarks Metrologiske Institut, DMI, og TV 2 Vejret.

Mandag morgen er solen allerede oppe omkring klokken fire, og der vil allerede fra klokken syv være omkring 14-15 graders varme og stort set ingen vind i det fynske.

- Det kan næsten ikke være bedre sådan en sommermorgen, siger Per Christiansen, der er vært på TV 2 Vejret. 

Temperaturerne stiger hurtigt i løbet af mandag formiddag, hvor termometeret allerede omkring middag vil vise 20 grader. I løbet af eftermiddagen kan der enkelte steder på Fyn komme temperaturer på omkring de 23-25 graders varme, hvilket kan gøre mandag til en reel sommerdag. 

Men samtidig med, at temperaturerne stiger på Fyn, vil der også komme flere skyer på himlen. 

Ustadigt vejr på vej

De næste dage vil blive en del varmere på Fyn. Faktisk kan temperaturerne nå helt op omkring de 26-27 grader onsdag. Men igen kommer det varme vejr ikke alene. 

Vejret vil nemlig også blive ustadigt, og der vil fra tirsdag være risiko for enkelte byger på Fyn.

Bygerne vil komme og gå helt frem til weekenden, og vil have følgeskab af en del torden - dog ikke ligeså voldsomt, som vi har oplevet i sidste uge.