Nye krav til talenter

Tirsdag middag åbnede tilmeldingerne til syvende udgave af Talent Fyn. Nu skal talenterne vise, at de ikke er som alle andre.

Der er nye kriterier for at opstille fynske talenter til Talent Fyn 2014. I år kan man således stadig være et talent indtil du er 40, hvor det før kun var indtil 35 år.

Derudover er det skærpet, at deltagerne skal have en klar tilknytning til Fyn.

- Erfaringen gennem syv år viser, at vi gerne vil tydeliggøre tingene, så vi ikke skal sidde og diskutere om den ene eller anden falder udenfor.

Deltagerne skal arbejde for en virksomhed fra Fyn eller med en stor afdeling på Fyn. Man kan ikke, hvis man arbejder i en virksomhed som ikke har noget med Fyn at gøre, komme i betragtning. Det var lidt uklart før, siger Per Westergaard, ansvarshavende chefredaktør på Fyens Stiftstidende.

Et andet kriterium for de kommende talenter er også noget, som netop viser, at det ikke bare er en folkelig konkurrence. Her gælder det, at deltagerne har vist, at de kan nå resultater.

- Vi sætter baren højt. Det er ikke sådan, at man kan komme med, hvis man passer sit job. Man skal kunne mere end at passe deres job. De skal have skabt resultater i deres virksomhed som er helt bemærkelsesværdige. Vi siger, et talent skal kunne nå resultater som andre ikke når, fortæller Per Westergaard.

Kender du et talent ud over det sædvanlige - så kan du klikke dig ind her.