I det fynske folks tjeneste

Nye kvindeprofiler til GOG

Landsholdsspillerne Lise Knudsen, Trine Jensen og Karin Mortensen er klar til at forstærke GOG's kvindehold. På et pressemøde torsdag middag præsenterede klubben de profiler, der skal trække flere tilskuere til kvindeholdets kampe næste sæson.

Karina Jørgensen, Karin Mortensen, Trine Jensen og Lise Knudsen skal hjælpe GOG til sportslig succes

Jan Pytlick trækker flere profiler med sig til GOG

1 af 2

Kendte navne

På forhånd var der gættet på, at den nye træner Jan Pytlick trækker flere kendte navne med sig til Sydfyn her i blandt landsholdsspillere Karin Mortensen, Lise Knudsen, Trine Jensen og Katrine Fruelund.

De tre førstnævnte er altså nu en realitet.

Karin Mortensen og Lise Knudsen har skrevet kontrakt fra næste sæson, mens Trine Jensen allerede er klar for GOG efter nytår.

- Jeg glæder mig meget til at spille i GOG Svendborg TGI. Det er en god klub med en klubånd, der har et godt ry, siger Trine Jensen.

Nye talenter

GOG har også forstærket truppen med de to unge talenter, Maibritt Kviesgaard fra Kolding IF og Karina Jørgensen fra Randers HK. Begge er 19 år.

Alle nye spillere nævner Jan Pytlick, der skal være træner fra næste sæon, som en af grundene til, at de søger til Sydfyn.

- Med Jan Pytlick som træner ser jeg rigtig gode udviklingsmuliigheder, somjeg ikke har set andre steder, siger Maibritt Kviesgaard.

Mette Iversen bliver

Når Karin Mortensen nu er klar til at vogte sydfynboernes mål fra næste sæson, kan klubben præstere en kanonduo i målet.

Onsdag forlængede Mette Iversen sin kontrakt med tre år til sommeren 2009.

Tidligere har Ditte Andersen også meddelt, at hun er tilbage i GOG.