I det fynske folks tjeneste

Nye næstformænd i SF

SF's landsledelse har i dag valgt to nye næstformænd. Tonni Hansen og Meta Fuglsang sidder begge i SF's landsledelse og overtager posten efter Thor Möger, der fratrådte posten efter han blev udnævnt som skatteminister.

Villy Søvndal er glad for det nye makkerpar på næstformandsposten, der i det daglige arbejde fungerer som det organisatoriske bindeled mellem SF's ministre, folketingsgruppe, landsledelse og partiforeninger.

- Meta og Tonni har begge været en del af SF's vigtige forandringsproces fra protest- til indflydelsesparti, og jeg er overbevist om, at de vil blive et stærkt makkerpar, der i det daglige arbejde kan binde hele organisationen sammen. Jeg har været i tæt dialog med dem begge og blev derfor også rigtig glad, da de meldte sig på banen som kandidater til posten, siger SF's formand Villy Søvndal.

Tidligere folketingsmedlem Meta Fuglsang og formand for 3F på Sydfyn glæder sig også til samarbejdet.

- Vi ser frem til arbejdet, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at SF står stærkt i vores nye rolle som regeringsparti. Vi er stolte over, at det er lykkedes SF at komme i regering og er derfor også særligt glade for den tillidserklæring, vi i dag har fået fra SF's landsledelse. Vi har forskellig baggrund og erfaringer, men ser det som en stor styrke i vores fremtidige samarbejde.