I det fynske folks tjeneste

Nye spor efter brandstifter i Nyborg

Natten til søndag er der blevet sat ild til fem glas- og papircontainere i Nyborg. Politiet har nu fået oplysninger om en mulig gerningsmand.

Politiet efterlyser vidner til påsatte brande i Nyborg.

- Et vidne har henvendt sig med oplysninger om en ung mand, der er blevet set på gående på Egevej i retning mod Bøjdenvej tidligt søndag morgen. Den unge mand var iført en hvid T-shirt og cowboy-bukser, fortæller vicepolitikommissær Henrik Bjørch fra Fyns Politi i Nyborg.

Det omfattende hærværk startede klokken 3:50, da politiet fik anmeldt tre brændende containere ved lystbådehavnen i Nyborg. To timer senere blev der sat ild til endnu to containere på Akacievej. Brandene spredte sig også til noget rækværk.

Mulig sammenhæng med tidligere brande

Politiet kæder nu brandene samme med flere tidligere brande i blandt andet affaldscontainere. Og for nogle uger siden var det musiker-huset på Nyborg vold der gik op i flammer. I marts brændte ligeledes nogle affaldscontainere i Fjordparken.
 
- Vi vil gerne i kontakt med folk, som eventuelt har set ildspåsætterne eller ved noget om, hvem der har gjort det, siger Henrik Bjørch, politiet i Nyborg.

Sagen bliver nu overdraget til afdelingen for særlig personfarlig kriminalitet, der ligger ved Fyns Politi i Svendborg.
 
Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.