Nye vagter til OBs kampe

Når OB på søndag åbner forårssæsonen i SAS Ligaen med et brag af en kamp mod FC København er det med det private selskab, Lind Vagt, i spidsen for sikkerheds- og serviceopgaverne på Odense Stadion. Dermed slutter en epoke på Odense Stadion.

-

Når OB på søndag åbner forårssæsonen i SAS Ligaen med et brag af en kamp mod FC København er det med det private selskab, Lind Vagt, i spidsen for sikkerheds- og serviceopgaverne på Odense Stadion.

OB oplyser tirsdag, at klubben har indgået en samarbejdsaftale med Lind Vagt, der betyder, at det private vagtselskab fra premieren på søndag og året ud får ansvaret for sikkerheds- og serviceopgaver i forbindelse med OB\'s hjemmekampe.

Penge at spare
\"Det er for at prøve noget nyt, og så er der også noget forretningsmæssigt i det. Lind Vagt er nemlig samtidig blevet sponsor i klubben\", siger kommunikationschef, Peter Hørlück.

Hidtil har Odense Kontrollørforening igennem 40 år  varetaget sikkerhedsopgaverne i forbindelse med OB\'s hjemmekampe, men med det nye samarbejde med Lind Vagt bliver både sikkerheds- og serviceopgaver samlet under et.

\"Det er da både sørgeligt og vemodigt, men vi smækker ikke med døren. Mange af medlemmerne i vores klub har fået tilbudt job hos Lind Vagt, så på den måde fortsætter mange af de samme folk med arbejdet på stadion\", siger Michael Bjerregaard, der er medlem af bestyrelsen for foreningen Odense Kontrollørforening.

Til en almindelig superligakamp er der normalt omkring 70 vagter og kontrollører.