Nyt nederlag og endnu en udvisning til OB

Superligaklubben OB tabte onsdag aften på udebane til Esbjerg med 2-0. Dermed er OB rykket faretruende nær nedrykningspladserne i superligaen. Kampen var endnu en gang ved at udvikle sig til en ond affære, og for tredje gang i træk blev en OB?er præsenteret for det røde kort.

-

Superligaklubben OB tabte onsdag aften på udebane til Esbjerg med 2-0. Dermed er OB rykket faretruende nær nedrykningspladserne i superligaen.

De to hold indledte det udskudte opgør med to minutters stilhed til ære for terrorofrene i USA, og samtidig gennemførte holdene kampen med sørgebind. DBU havde i modsætning til UEFA og fodboldforbundene i Norge og Sverige besluttet at gennemføre kampene i dansk fodbold - trods terrortragedien i New York og Washington.

Kampen blev endnu en skuffelse for OB. Esbjerg vandt fortjent på et mål i slutningen af første halvleg og endnu en scoring i dommerens overtid i anden halvleg. De to mål blev sat ind af Jan kristiansen og John Hansen.

Ny udvisning
For anden superligakamp i træk var OBs kamp præget af råt spil og mange advarsler. Og efter 81 minutters spil fik Sune Heilbo det røde kort for at have sparket ud efter Jess Thorup fra Esbjerg.

I søndags udviklede OBs kamp mod FCK sig til håndgemæng mellem spillerne på banen. Så vidt kom det dog ikke onsdag aften på Esbjerg stadion.

Men kampen efterlader OB tilbage som bundhold i superligaen. Hele Fyns fodboldhold er til gengæld helt i top, når det gælder tabellen over uddeling af røde og gule kort.