Nyt overfald på ældre dame i eget hjem

For anden dag i træk har en ældre kvinde i Odense været udsat for røveri i sit hjem. Fredag gik det ud over en svagtseende 89-årig kvinde på Nyborgvej. Fremgangsmåden var identisk med overfaldet torsdag på en 88-årig kvinde. Politiet fraråder enlige ældre mod at åbne for fremmede.

-

For anden dag i træk har en ældre kvinde i Odense været udsat for røveri i sit hjem. Fredag gik det ud over en 89-årig kvinde på Nyborgvej. Fremgangsmåden var identisk med overfaldet torsdag på en 88-årig kvinde. Politiet fraråder enlige ældre mod at åbne for fremmede.


Manden ringede på kvindens dør fredag eftermiddag. Han fortalte kvinden at han havde været i lejligheden før, og da kvinden ikke anede uråd åbnede hun døren for den fremmede mand.


Fik 100 kr.
Manden gik straks igang med at undersøge hele lejligheden for kontanter. Den ældre dame, der er meget svagtseende, fornemmede hurtigt at manden undersøgte hendes ting, og tilkaldte via en alarmknap sin hjemmehjælper.


Da manden havde fundet 100 kr. i kvindens pung ville han forlade lejligheden. Under flugten skubbede han den ældre kvinde omkuld, så hun blev efterladt liggende i gangen.


Politiet advarer de ældre
Politiet har ingen signalement af røveren, da kvinden som sagt er svagtseende. Fremgangsmåden ved røveriet minder utrolig meget om et lignende røveri mod en 88-årig kvinde på Filosofgangen torsdag. Politiet arbejder ud fra en teori om at gerningsmanden er identisk, og at han vil fortsætte sine røverier indtil han finder en ældre kvinde med mange kontanter i sin lejlighed.


Derfor advarer Odense Politi nu ældre enlige borgere om at åbne døren for fremmede - uanset hvilket påskud de besøgende kommer med.

HER OG NU

MEST LÆSTE OM VALGET: