I det fynske folks tjeneste

Nyt rambuktyveri mod tøjbutik

En gruppe rambuktyve begik natten til tirsdag et voldsomt indbrud i en tøjbutik i Middelfart. Ved at bakke en bil ind gennem facadevinduet fik tyvene adgang til butikken, og her stjal de tøj for omkring 80.000 kr. I sidste gik det ud over en sportsbutik i Ringe.

-

En gruppe rambuktyve begik natten til tirsdag et voldsomt indbrud i en tøjbutik i Middelfart. Ved at bakke en bil ind gennem facadevinduet fik tyvene adgang til butikken, og her stjal de tøj for omkring 80.000 kr. Politiet har ingen spor af gerningsmændene.

Tyveriet mod Sportsmaster i Middelfart skete omkring midnat. Naboer til butikken blev vækket af et voldsomt brag og så en bil bakke ind gennem butiksruden. Derefter blev politiet alarmeret  Beboerne så at i alt fem personer og to biler var involveret i tyveriet.  

Middelfart Politi anslår, at det lykkedes de fem gerningsmænd at tilrane sig tøj for en værdi af omkring 80.000 kroner.

I følge naboerne blev tøjet stablet ind i to biler. Der var tale om en rød Toyota Previa på gule nummerplader og en sølvgrå bil, der lignede en Opel Astra.

Bilerne forsvandt i vestlig retning, men selv om nabopolitikredsene blev underrettet, lykkedes det ikke at stoppe de flygtende forbrydere.

I sidste uge blev der begået et tilsvarende røveri mod en sportsbutik i Ringe. Her slap gerningsmændene afsted med sportstøj for 100.000 kr.