Nyt regnskab: Flammen i Odense giver underskud

Minus på 1,3 millioner kroner før skat hos Flammen i Odense. Det er utilfredsstillende, siger ledelsen.

I mange år har Flammen i Odense været en ren overskudsforretning - men ikke sidste år.

Her kom den landskendte restaurationskædes Odense-forretning ud af året med et underskud på 1,3 millioner kroner før skat - 1,9 millioner kroner dårligere end i 2016.

Det er utilfredsstillende, oplyser ledelsen i det netop offentliggjorte regnskab.

I samme ombæring har moderselskabet skudt en million kroner i selskabet for at styrke egenkapitalen, der er på 94.000 kroner.

Flammen i Odense beskæftiger ifølge regnskabet, hvad der svarer til 23 heltidsansatte, og forretningen er en del af den kendte familiekæde, der har restauranter over hele landet og nu også i Hamborg.

Forventet underskud

Moderselskabet Rosenfeldt og Sunddal Holding kom ud af 2017 med et overskud på 19 millioner kroner før skat - holdt op imod et overskud på 42 millioner i 2016.

Resultatet var som forventet, oplyser ledelsen.

Der er nemlig brugt penge på at etablere nye restauranter i Næstved, København, Viborg og til flytning af en eksisterende restaurant i Esbjerg samt udvikling af nyt TakeAway koncept. 

- Der er tilmed anvendt ressourcer til en dybdegående markedsundersøgelse af det tyske marked, som på nuværende tidspunkt er startet op med en restaurant i Hamborg, hedder det.

Ifølge regnskabet er organisationen blevet udvidet og der er etableret en ny økonomifunktion, markedsføring, etablering af Flammen Academy og en Lean funktion.

Herudover er virksomhedens fundament blevet kvalitetssikret og risikovurderet.

Koncernens egenkapital er på 32 millioner kroner.
 

 

 

Oversigt

    Oversigt