I det fynske folks tjeneste

Nyt seksuelt overgreb mod pige

Fyns Politi efterforsker nyt overgreb. En 10-årig pige blev onsdag udsat for et seksuelt overgreb ved Refsvindinge på Østfyn.

00:48

Fyns Politi efterforsker nyt overgreb. En 10-årig pige blev onsdag udsat for et seksuelt overgreb ved Refsvindinge på Østfyn.

1 af 2

En 10-årig pige blev onsdag udsat for et seksuelt overgreb. En ukendt gerningsmand samlede hende op, da hun var på vej hjem fra skole.

Pigen gik fra Refsvindinge Friskole ad Longvej, da gerningsmanden tvang hende ind i sin bil.

Overgrebet minder så meget om det, en 11-årig pige i Vester-Skerninge blev udsat for den 26. oktober, at politiet frygter, der er tale om den samme gerningsmand.

Pressemeddelelse Fyns Politi

Fyns Politi modtog i går, onsdag den 14. november klokken 16.30 endnu en anmeldelse om et seksuelt overgreb mod en pige. Der er tale om en 10-årig pige fra Refsvindinge.

Pigen var klokken 15.05 på vej hjem fra sin Skolefritidsordning (SFO) mod sin bopæl på Longvej, da en rød ældre bil kørte op på siden af hende.

Manden i bilen stod ud og tog fat i hende og hev hende ind på bagsædet.

Derefter kørte lidt rundt i området, inden han stoppe bilen og forgreb sig seksuelt på den 10-årige pige.

Pigens øjne var dækkede under overgrebet, og hun har derefter ikke kunnet give et detaljeret signalement af manden. Men hun beskriver ham som lidt ældre, måske midaldrende. Han har iført en sort trøje og en sort hue. Desuden lugtede han af tobak.

Efter overgrebet mod pigen kørte gerningsmanden hende hen til hovedvejen mellem Refsvindinge og Ørbæk ved Longvej, hvor han satte hende af.

-Der er næppe tvivl om, at der er tale om den samme gerningsmand, som begik et overgreb mod en 11-årig pige i Vester Skerninge den 26. oktober. De oplysninger, pigen har kunnet fortælle os, tyder på det. Lugten af tobak og det faktum, at manden nærmest var lidt høflig er samme mønster som sidst, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen.

Politiet kan ikke af hensyn til efterforskningen og hensyn til forurettede oplyse nærmere detaljer om selve overgrebet.

Longvej ved Refsvindinge

Vis Longvej, Refsvindinge på et større kort


Vis Longvej, Refsvindinge på et større kort