OB-boss: Kun nuancer skiller FCK og FCN

Poul Hansen mener, de to hold ligger helt lige inden lørdag aftens storkamp i Parken.

Der er lagt op til en helt åben kamp, når FC København møder mestrene FC Nordsjælland lørdag aften i Parken i denne sæsons hidtidige sportslige højdepunkt i Superligaen.

OB's sportsdirektør Poul Hansen kan da heller ikke pege på en egentlig styrkeforskel mellem de to hold, efter at fynboerne har mødt - og spillet uafgjort med - begge hold i denne sæson.

- Forskellen på FCN og FCK lige nu er kun nuancer. Det er to gode hold, hvor du skal spille op til dit bedste for at få point.

- Generelt kan man sige, at begge hold jo indtil videre har levet op til det, de fleste spåede på forhånd, nemlig at de begge er mesterskabskandidater. Det er to virkeligt gode hold, siger Poul Hansen.

OB spillede 1-1 i Farum i starten af sæsonen, inden det blev 2-2 mod FC København i Odense for to uger siden i en flot kamp.

- Det var to helt forskellige kampe mod de to hold, så på den led er det svært at sammenligne dem på så tidligt et tidspunkt af sæsonen.

- FC Nordsjælland har løftet sig siden vi mødte dem tidligt på sæsonen. FC København var virkelig gode mod os. Selvfølgelig er der en forskel på FC København i slutningen af sidste sæson og FC København nu, lyder vurderingen fra OB-chefen.

FC København og FC Nordsjælland mødes klokken 19 lørdag aften i Parken.