OB brød forbandelse med manér

OB vil spille med i toppen af Superligaen. Det beviste klubben søndag, da FC Nordsjælland blev besejret 4-0. Sejren var OB\'s første over FC Nordsjælland.

-

Odense, søndag /ritzau/

OB havde før søndagens kamp aldrig vundet over FC Nordsjælland, men fynboerne fik så eftertrykkeligt brudt forbandelsen i søndagens kamp, da de med fire mål i kampens sidste halve time sendte nordsjællænderne hjem til Farum med et nederlag på 0-4. De 6.577 tilskuere, der havde valgt at tilbringe dagen på Odense Stadion, blev vidner til et viljestærkt og godt fightende OB-hold, der med sejren fuldt fortjent fortsat er at finde i Superligaens top tre.

Pausestillingen var 0-0, og det fik trænerduoen Troels Bech og Klavs Rasmussen til at diktere mere spil over fløjene. Den besked tog kantspillerne Thomas Lindrup og Martin Borre til sig, og det var netop efter en dribletur af Borre på højrekanten, at Thomas Lindrup modtog bolden på kanten af straffesparksfeltet og resolut sparke den i mål til den forløsende 1-0-føring et kvarter inde i anden halvleg. 13 minutter senere kunne Steffen Højer bringe sit hold foran 2-0, inden Mwape Miti lukkede kampen med scoringerne til 3-0 og 4-0.