OB-debutant sikrer storsejr til striwerne

OB's nye norske angriber Sander Svendsen scorede to mål i sin debut, da OB slog Lyngby med 4-1 i Superligaen.

OB's nye norske angriber Sander Svendsen fik mandag en drømmedebut på sin nye hjemmebane i Odense.

Svendsen blev skiftet ind i anden halvleg af superligakampen mod Lyngby og formåede at score to gange i 4-1-sejren.

Den 21-årige angriber blev hentet i svensk fodbold for et par uger siden og har fra første minut vist de evner, som både han selv og OB håber på at se meget mere til.

Frederik Gytkjær scorede målet for Lyngby, mens OB's Troels Kløve også kom på tavlen, og de to spillere fører nu topscorerlisten i Superligaen med tre mål hver.

OB fik efter et kvarters spil af kampen straffespark, da bolden ramte Lyngbys Lasse Fosgaard på armen. OB's nier, Bashkim Kadrii, sparkede og scorede stensikkert til 1-0.

Efter 34 minutter udlignede Frederik Gytkjær dog, og stillingen var nu 1-1.

OB havde domineret klart før Lyngbys scoring, men efter 1-1-målet gik fynboerne i stå, og Lyngby sad på spillet i resten af første halvleg.

OB kom godt ud til anden halvleg og fik sat gæsterne fra København under pres, og det brændte indledningsvis flere gange på i Lyngby-enden.

Med en halv time tilbage af kampen blev Sander Svendsen sendt på banen i jagten på sejren. Han er stattede Anders K. Jacobsen.

OB's nye nordmand skulle ikke bruge mere end ti minutter, før han tæt under mål sendte Bashkim Kadriis oplæg i nettet.

Troels Kløve lukkede kampen ti minutter før tid med et fladt spark, som gik i mål via stolpen, inden Sander Svendsen blev spillet fri i feltet et par minutter efter og nemt kunne score sit andet mål.

OB-debutanten blev i øvrigt også kåret som kampens spiller af hjemmeholdets egne fans.

Se interview med Sander Svendsen og Jacob Michelsen her
Fotograf: Flemming Ellegaard
Både spillere og fans var meget glade efter 4-1 sejren over lynbygenserne mandag aften.