I det fynske folks tjeneste

OB-direktør: 20-35 procent chance for CL

OB kan udelukkende trække europæiske storhold i fredagens lodtrækning. Men fynboerne vil spille deres chance.

Arsenal, Lyon, Villareal, Benfica og Bayern München. Uanset hvad venter der hård modstand til OB i de kommende play off-kampe til Champions League.

Men fynboerne lægger sig ikke ned inden de to opgør, fastslår direktør Thomas Christensen.

- Der er ingen tvivl om, at Bayern München og Arsenal er de største. På papiret ser de meget barske ud, siger Thomas Christensen, som dog regner med massiv modstand uanset, hvem der ryger op af bowlen.

- Vores vej til Champions League er lang og sej. Vi tog et stort skridt mod Panathinaikos, men nu venter der nogle alvorlige hold. Rent sportsligt er vores chancer for at gå videre vel 20-35 procent, siger direktøren.

Selvom samtlige fem mulige OB-modstandere alle har gjort sig i Champions League tidligere, har fynboerne tænkt sig at gå efter miraklet.

- Vi må se, hvem der kommer op, og så må vi forberede os på det. Uanset hvad bliver det en stor oplevelse for spillerne og for klubben, og vi vil gå efter den chance, der er, siger topchefen.

Han peger på, at OB'erne kan spille uden det store pres og desuden har en lille fordel i forhold til deres konkurrenter.

- Vi har kvalificeret os til Europa League, og det var vores målsætning. Derfor har vi ikke så stort et pres på vores skuldre. Samtidig har vi en fordel i og med, at der ikke er nogen af vores modstanderes turneringer, der er gået i gang endnu, fortæller Christensen.

I FCK-lejren ønsker man ikke at udpege nogen ønskemodstander inden fredagens lodtrækning.

- Vi har ikke nogen holdning til, hvem vi gerne vil møde, for vi har ingen indflydelse på lodtrækningen. Vi spiller mod dem, der kommer op af hatten og gider ikke håbe på noget, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

FC København kan trække Wisla Krakow, Sturm Graz, Genk, Viktoria Plzen eller Malmö FF.