I det fynske folks tjeneste

OB-direktør vil forlænge med Helveg

OBs assistenttræner Thomas Helveg har kontraktudløb til december - men nu åbner klubben op for, at den tidligere udenlandsprof kan blive i Ådalen.

OBs assistenttræner Thomas Helveg har kontraktudløb til december - men nu åbner klubben op for, at den tidligere udenlandsprof kan blive i Ådalen.

Thomas Helveg har nu ni kampe tilbage på OB-bænken. Til december slutter Superligaens efterårssæson, og det samme gør Helvegs kontrakt med De Stribede. Men nu er OB klar til at forlænge med træneren, der har spillet 231 kampe for klubben.

- Vi har haft en kort samtale med Thomas omkring det, og det var meget positivt. Han er interesseret i at forlænge, og det er både Troels Bech og jeg også, fortæller sportsdirektør Poul Hansen til TV 2/Fyn.

Ifølge Helvegs kontrakt skulle der have foregået forhandlinger tidligere, men med ansættelsen af Troels Bech som cheftræner, så valgte parterne at udsætte kontraktforlængelsen.

- Vi var enige om, at det var bedst at alle lige så hinanden an, og det har vi så gjort, forklarer sportsdirektøren.

Med en lang international karriere samt et hav af OB-kampe i bagagen kunne man forestille sig, at Helveg helt automatisk ville få tilbudt forlængelse - men det er ikke sådan, det hænger sammen, forsikrer Poul Hansen.

- Thomas er ikke vores foretrukne fordi han er Thomas, og har den historik han har i OB, det er han fordi han gør et rigtig godt stykke arbejde til træning hver eneste dag.

OB med Thomas Helveg på trænerbænken møder FC Midtjylland på udebane på søndag kl. 17.00.