I det fynske folks tjeneste

OB er danske mestre

OB's Old Boys vandt lørdag eftermiddag det danske mesterskab med 3-1 over Lyngby.

OB har netop vundet det danske mesterskab for Old Boys og dermed The Double, fordi holdet også vandt pokalen over FCK tidligere på året.

Omkring 250 mennesker havde fundet vej til Ådalen og OB's kunstgræsbane, der lørdag dannede rammen om DM-finalen i Old Boys Fodbold.

OB, der i sommer vandt pokalfinalen over FCK fik "The Double" i hus, da de med tre mål af Morten Bisgaard med to scoringer og et enkelt af Jacob Harder.

Lyngby udligner til 1-1, men OB vinder altså overbevisende på eget kunstgræs.

- Det er dejligt, det er superfedt. Det er to gode hold, der har spillet en lang sæson. Vi nyder at spille fodbold stadigvæk, det er sjovt at komme og spille kampene, men det er også sjovt i omklædningsrummet med alt det gas der er, siger Kenneth Møller Pedersen.

OB fortjent mester

Efter det obligatoriske holdfoto kommer det lige så obligatoriske champagnesprøjteri.

Jesper Hjorth var ikke med i startopstillingen. Han blev skiftet ind senere, men afviser, at det er alderen eller konditionen, der ligger bagved den beslutning.

- Vi har et godt hold, så derfor skiftes vi lidt til det, siger han efter kampen.

Og han mener, at OB fortjener at vinde mesterskabet:

- Ja det synes jeg faktisk. Jeg synes vi spiller en rigtig god kamp, fornuftig kamp. Det er en af de få gode kampe, vi har om året, hvor der virkelig er pres på, og cadeau til Lyngby, de spiller en fin kamp, men jeg synes, vi har helt fortjent vinde her.