OB er tæt på færdige efter nyt EL-nederlag

OB taber 2-3 på udebane til Twente i Europa League og får svært ved at gå videre fra gruppespillet.

OB er tæt på færdige i Europa League.

Efter lussingen i det første opgør var OB'erne spået en ny nedtur ude i returopgøret mod Twente, men Odense-klubben slap nådigt med et nederlag på 2-3 mod de hollandske pokalvindere.

Da Fulham samtidig vandt deres kamp over Wisla Krakow, betyder det, at fynboerne fortsat ligger på tredjepladsen i gruppe K med tre point. Twente fører gruppen med 10 point, mens Fulham har syv - der resterer to kampe i gruppespillet.

Fynboerne fik en skræmmende snitte mod hollænderne hjemme i Odense. Twente vandt det første opgør 4-1 og havde chancer til mere.

Et lignende scenario var under opsejling i torsdagens opgør, hvor de hollandske pokalvindere tilsyneladende havde totalt styr på begivenhederne lige indtil forsvarsspilleren Douglas fumlede katastrofalt med en tværaflevering efter 10 minutter.

Det opfangede måltyven Djiby Fall, som driblede forbi Twentes målmand og bragte OB foran 1-0 på et tidspunkt, hvor fynboerne endnu ikke havde haft et reelt angreb.

Hjemmeholdet bragede videre mod OB'erne, hvor den tyske målmand Stefan Wessels, der havde fået genvalg efter en periode på bænken, virkede usikker.

Men Twente havde brug for fynsk hjælp for at få hul på bylden.

Den klarede Daniel Høegh, som sørgede for udligningen til 1-1 efter 35 minutter. To minutter efter kunne hollænderne selv, da Wessels var for langt ude af målet, og så stod det 2-1 til Twente.

OB's cheftræner, Henrik Clausen, havde valgt at ryste posen grundigt før opgøret i Enschede, hvor angriberen Morten Skoubo var med i startopstillingen, mens Peter Utaka var bænket sammen med Hans Henrik Andreasen og kantspilleren Bashkim Kadrii.

Fynboerne gennemgik tilsyneladende en vild forvandling i pausen. OB'erne kom ind til anden halvleg med en engageret indstilling og spillelyst.

OB's Bernard Mendy var tæt på at score i anden halvlegs første minut på et flot frispark, men Twente-keeperen fangede det drilske og hårde spark. Og efter flere gode fynske chancer headede Djiby Fall bolden i mål til 2-2 på et frisparksindlæg af Chris Sørensen.

Otte minutter før slutfløjt fik Twente dog bragt sig tilbage i front 3-2 på et flot hovedstød af Leroy Fer.