I det fynske folks tjeneste

OB-fløj spiller for verdens fattigste

Et nyt superligahold ved navn FC Savanna har set dagens lys. Holdet er en slags managerspil. hvor scoringer og sejre udløser donationer til Folkekirkens Nødhjælp. Med på holdet er OB's Johan Absalonsen.

Johan Absalonsen er med på FC Savanna.

Sports- og nødhjælpsinteresserede kan for eksempel vælge at donere 10, 20 eller 50 kroner til nødhjælp, hver gang en speciel fodboldspiller scorer. OB-fans kan for eksempel vælge venstrefløjen Johan Absalonsen.
I alt 16 superliga-profiler er med på holdet, der skal skaffe mad og rent vand i Afrika. For første gang i danmarkshistorien er superligaspillere på tværs af klubberne gået sammen om et humanitært projekt. 

- At kunne gøre en forskel for folk, som er langt dårligere stillet end os i Danmark, er en fed følelse og noget, vi alle burde gøre, siger AaBs Jeppe Curth.

Udover muligheden for at donere penge, kan man på hjemmesiden deltage i afstemninger, blogge med spillerne, se video med spillernes fodbold-trick og meget andet.
- Spillernes engagement er helt fantastisk. Sammen med dem, kan vi nå endnu længere i kampen for verdens fattigste. Vi håber, at danskerne er klar til at støtte og blive medlemmer af FC Savannas fanklub," siger generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Henrik Stubkjær.

FC Savanna - Se holdets hjemmeside