OB forlænger med Absalonsen

OB og Johan Absalonsen har i dag onsdag underskrevet en ny aftale, der betyder, at landsholdsspilleren bliver i Odense Boldklub frem til 31. december 2010.

Udlandet stod ellers i kø for at hente en af Superligaens mest brandvarme spillere, Johan Absalonsen fra OB.

Søndag var Bayern München, FC Köln, Werder Bremen, Hamburger SV, Stuttgart, Dortmund og engelske Blackburn på station for at overvære Johan Absalonsen i kampen mød Brøndby.

- Jeg er utrolig tilfreds med denne aftale. Johan Absalonsen har udviklet sig imponerende i Odense Boldklub, og det glæder mig, at han fortsat har lyst til at være en del af vores udvikling. Vi har store ambitioner, og dem deler Johan Absalonsen, siger direktør Kim Brink.

Vigtig brik faldet på plads

Johan Absalonsen har været forrygende i 2009, og nu har den lynhurtige og målfarlige kantspiller kronet et flot år med at sætte sin underskrift på en ny kontrakt med Odense Boldklub, skriver OB i en pressemeddelelse.

- Med dagens forlængelse er en vigtig brik faldet på plads. Vi arbejder hele tiden på at styrke truppen, og denne forlængelse er bestemt en styrkelse af Odense Boldklub. Johan Absalonsen har spillet på et meget højt niveau, og jeg tror, at han kan fortsætte sin udvikling hos os, siger direktør Kim Brink.

På landsholdet

Johan Absalonsens resultater har også bragt ham på det danske landshold i løbet af 2009.

- Vores store succes og muligheder i SAS Ligaen og pokalturneringen har været afgørende for min beslutning. Det er et meget fint punktum på et personlig godt efterår, siger Johan Absalonsen.

- Jeg vil også gerne rose klubben for deres tålmodighed. Jeg har tænkt længe over beslutningen, men det er den rigtige for mig, og det bliver rart at kunne koncentrere sig udelukkende om fodbolden, siger Johan Absalonsen.

Johan Absalonsen debuterede for Odense Boldklub mod Vejle Boldklub i august 2006, og han har siden spillet 123 kampe og scoret 23 mål for klubben.