I det fynske folks tjeneste

OB forlænger med topscorer Andreasen

Hans Henrik Andreasen og Superligaklubben OB har nu papir på hinanden til udgangen af 2013.

Hans Henrik Andreasen forsætter i OB - i hvertfald til udgangen af 2013.

En nøglespiller

Klubbens målfarlige midtbanespiller havde oprindeligt kontraktudløb denne sommer, og forlængelsen med den 32-årige nøglespiller vækker naturlig glæde i det fynske.

- Det hårde arbejde og den indstilling og engagement, som Andreasen viser på træningsbanen og i vores kampe, er et stærkt eksempel for vores unge spillere.

- Vi glæder os til, at vi fortsat kan nyde godt af den solide indsats og næse for målfarlige situationer, som Hans Henrik Andreasen er eksponent for, siger direktør Thomas Christensen i en pressemeddelelse.

Hans Henrik Andreasen kom til OB fra tyske Greuter Fürth i sommeren 2007, og siden er det blevet til 139 kampe og 36 mål for klubben.

Topscorer hos OB

Målfarlighed og et stort løbearbejde har kendetegnet Hans Henrik Andreasens tid i klubben. Han ser frem til at fortsætte udviklingen.
- OB hører med i toppen af dansk fodbold, så jeg har ikke haft nogen betænkeligheder ved at vælge en klub som OB. Det er en topklub i Danmark, og det er her, nogle af de bedste spillere i Danmark hører til, lyder det fra Hans Henrik Andreasen.

I denne sæson har Hans Henrik Andreasen spillet 28 af 30 turneringskampe. Det er blevet til 10 mål i Superligaen, hvilket gør ham til delt OB-topscorer med Peter Utaka. I alle turneringer har han scoret 18 mål i denne sæson.