OB forsvarede førstepladsen i SAS Ligaen

I en kamp med mange chancer forsvarede OB lørdag duksepladsen i SAS Ligaen efter en fortjent sejr på 2-1 over Randers FC.

OB forsvarede lørdag eftermiddag sin førsteplads i SAS Ligaen. Det skete efter en meget underholdende og intens kamp, som bød på flot OB-spil, flotte mål og et brændt straffespark, og som i sidste ende endte med en 2-1-sejr over gæsterne fra Randers FC.

Især første halvleg var meget underholdende, hvor fynboerne viste sprudlende og seværdigt spil, og både fik scoret to gange og brændt et straffespark af Chris Sørensen. Første mål kom efter en solopræstation fra Djiby Fall og andet mål blev sat ind af Hans Henrik Andreasen, der udnyttede Johan Absalonsens flotte oplæg.

Randers fik reduceret kort efter, men OB-sejren blev kørt hjem i anden halvleg på trods at, at Randers ivrigt forsøgte at få udlignet.