OB-forsvarer efter CL-exit: Det er bittert

OB's Anders Møller Christensen står med en bitter smag efter 0-3-nederlag til Villarreal, som tager CL-billet.

OB's forsvarsspiller Anders Møller Christensen har det dårligt med tirsdagens 0-3-nederlag ude til spanske Villarreal, som kommer i Champions League-gruppespillet på OB's bekostning.

- Lige nu er det meget bittert, siger forsvareren til TV3+.

OB var ellers på vej i Champions League ved pausen, da stillingen endnu var 0-0, fordi fynboerne havde en 1-0-føring med fra den første kamp i Odense.

Men i anden halvleg gik det helt galt for den danske fodboldklub.

Italieneren Giuseppe Rossi scorede to gange, og Carlos Marchena lukkede spændingen helt ud af opgøret med scoringen til 3-0 otte minutter før tid.

- Det var svært. Det er et godt hold, og det må vi bare se i øjnene. De scorede på deres chancer i modsætning til i den første kamp, og så fik vi ikke skabt det helt store, erkender Anders Møller Christensen.

I stedet for Champions League skal OB spille med i Europa League-gruppespillet.

Det gjorde OB også i sidste sæson, hvor klubben ikke formåede at gå videre fra sin gruppe.

Der er lodtrækning til Europa League-gruppespillet på fredag.