OB går efter en mere udadvendt profil

OB jagter en mere udadvendt sportslig ledelse i stedet for Lars Olsen og Kim Brink, vurderer Leif Rasmussen, der dækker OB tæt for Fyens Stiftstidende.

Fyringen af cheftræner Lars Olsen, direktør Kim Brink og assistenttræner Viggo Jensen i OB betyder formentlig helt nye tider i den fynske fodboldklub.

Det vurderer journalist Leif Rasmussen, som i en årrække har fulgt OB tæt for Fyens Stiftstidende.

- I forhold til at udstråle noget i medierne, så er det ikke det, de tre herrer er allerbedst til. De er bedst til det hårde arbejde med det sportslige, som de så er virkelig dygtige til, men de har svært ved at overføre det til medierne, siger Leif Ramussen.

- Et godt bud er, at OB leder efter en træner og en sportsdirektør, der er bedre til at tone frem, lyder det fra Leif Rasmussen.

Han er tirsdag landet i Madrid, fordi OB på torsdag spiller Europa League-gruppekamp mod Getafe i den spanske hovedstad. Nyheden om fyringen i OB kommer som et chok for ham.

- Tak skæbne, tænker jeg. OB har gjort rent bord. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, fortæller Leif Rasmussen.

- Jeg havde ikke set den komme. Jeg havde regnet med, at Getafe-kampen kunne overstås ligegyldigt hvad, og så kunne et dårligt resultat mod Silkeborg i weekenden måske have kostet trænerne jobbet.

- Men at Kim Brink også fyres, er meget overraskende, selvom han også har ansvaret for det sportslige, siger Leif Rasmussen.

Det er de sportslige resultater i hele 2010, som officielt koster trioen jobbet i Odense-klubben, der de seneste to sæsoner har vundet sølv.