OB går til FIFA for at få penge

Odense Boldklub har åbenbart fået nok af Hamburg SV. OB beder nu FIFA om at gå ind i sagen om Lars Jacobsens skifte. Hamburg SV vil ikke betale OB kompensation for at have \"opdraget\" Lars Jacobsen, og det kan betyde et milliontab for OB.

-

Odense Boldklub har åbenbart fået nok af Hamburg SV. OB beder nu FIFA om at gå ind i sagen om Lars Jacobsens skifte. Hamburg SV vil ikke betale OB kompensation for at have \"opdraget\" Lars Jacobsen, og det kan betyde et milliontab for OB.


OB har tidligere selv regnet ud, at klubben bør have omkring 11 millioner kroner i kompensation, hvis de nye FIFA-regler for salg af spillere under 23 år skal virke efter hensigten. Lars Jacobsen skifter til Hamburg SV, når hans kontrakt udløber i OB. Det gør den 1. juli.


Ignorerer OBs krav
Men trods drøftelser med Hamburg SV, har den nordtyske klub valgt at ignorere OBs krav, og det får altså nu OB til at gå til FIFA.


\"Vores advokat Jørn Bonnesen har gennem en periode drøftet sagen med Hamburg SV, men vi må erkende, at OB og Hamburg SV ser forskelligt på sagen. Derfor har vi nu bedt om en uvildig afgørelse.\"


Økonomisk bet
Får OB ingen penge for Lars Jacobsen vil det være en alvorlig økonomisk bet for klubben. Lars Jacobsen har i de sidste par år været OB\'s bedste bud på en guldfugl, der kan sikre en god økonomi i klubben. På samme måde som Per Pedersen og Jesper Christiansen tidligere har gjort det.


Klubben har dog ikke formået at sælge Lars Jacobsen før hans kontrakt med klubben udløber.