OB håber på at udnytte spansk strejke

OB håber, at den spanske spillerstrejke betyder, at Villarreal er i dårlig form, når de to hold mødes i aften.

Villarreal og resten af de bedste spanske fodboldhold skulle i weekenden have spillet første runde i Primera Division, men en spillerstrejke over dårlige lønforhold kom i vejen for den plan.

OB møder i aften Villarreal i en afgørende kamp om at nå Champions League-gruppespillet, og fynboerne håber, at strejken får en negativ indflydelse på de spanske modstandere.

- De har jo ikke spillet kampe i modsætning til os, så på den måde kan det godt være en ulempe, men jeg ved jo ikke, hvor meget de har trænet hernede.

- Vi træner hver dag derhjemme og er i rimelig kampform, så det kan være, at vi kan køre dem over sidst i kampen. Det håber jeg lidt på, siger Hans Henrik Andreasen, der blev matchvinder i den første kamp i Odense, der endte 1-0 til OB.

Anfører Chris Sørensen håber ligeledes på et Villarreal-hold i dårlig kampform, men har svært ved at vurdere effekten af den spanske spillerstrejke i forhold til kampen på El Madrigal.

- Enten er de udhvilede og klar til kamp, mens vi har spillet en masse kampe. På den anden side, så kan vi måske være lidt skarpere og i lidt bedre form set over 90 minutter. Men ellers tror jeg ikke, at der er den store forskel, siger Chris Sørensen.

OB-træner Henrik Clausen mener ikke, at det er en ulempe for Villarreal, at holdet kun har spillet én betydningsfuld kamp i denne sæson. Det var kampen mod OB i sidste uge.

- Jeg tror, det betyder, at Villarreal er fuldstændig veludhvilede og restituerede, fordi de har trænet i fem-seks dage. Det har vi desværre ikke, men vi spillede en god kamp i lørdags, siger Henrik Clausen med henvisning til OB's 3-1-sejr over Lyngby.

- Men skulle vi kunne drage fordel af, at de ikke er kommet i gang, så gør vi det gerne, siger OB-træneren.

De to hold tørner sammen i aften klokken 20:45.