OB har selvtilliden i orden mod FC Nordsjælland

OB er fortsat ubesejrede i denne sæson, og der er stor forskel på at få point i kampene, eller måtte gå tomhændet hjem, som det var tilfædet alt for mange gange i sidste sæson.

OB møder søndag eftermiddag FC Nordsjælland på hjemmebanen i Bolbro.

Hvor Nordsjællænderne, sidste års vicemestre, er kommet lidt skidt fra start og aktuelt kun ligger på en niendeplads, har OB gjort det ganske udmærket, stik imod sidste år, hvor det så mange gange kiksede for de stribede.

OB har fortsat ikke tabt en kamp i Superligaen i år, og det er noget, der giver selvtillid, mener cheftræner Troels Bech:

- Det er en fordel, for den sikkerhed, der skal være i et hold, kan jo komme af mange ting, dels ved at spille rigtig godt - det har vi gjort i glimt - men også ved at vide, at der er bund i det, vi laver. Der har vi for ikke så lang tid siden været i en situation, hvor man hele tiden gik med mistanken om, at der ikke skulle meget til, før det pludselig kunne blive rigtigt svært, uanset hvad vi gik og lavede. Og i kraft af de pointgivende kampe har vi lige nu oplevelsen af at uanset hvad, er vi stadig med i kampen om

sejren, siger Troels Bech til OBs hjemmeside.

Truppen mod FC Nordsjælland

Truppen mod FC Nordsjælland ser således ud:

1 Jesper Christiansen

2 Espen Ruud

4 Niclas Vemmelund

5 Anders Møller Christensen

6 Mohammed Diarra

7 Emil Larsen

8 Martin Spelmann

9 Rasmus Falk

10 Darko Bodul

11 Morten Skoubo

14 Hannes Anier

15 Kasper Larsen

17 Mads Toppel

19 Jeppe Hansen

21 Krisztián Vadócz

22 Ari Skúlason

23 Cedric N'Koum

26 Daniel Høegh