I det fynske folks tjeneste

OB har skadesproblemer før CL-brag

OB's midterforsvarer Tore Reginiussen er tvivlsom til midtugens kamp i Champions League mod Villarreal.

OB's norske midterforsvarer, Tore Reginiussen, er tvivlsom til midtugens kamp i Champions League-kvalifikationen mod spanske Villareal.

OB'eren måtte udgå med en muskelskade i maven i pausen af OB's 1-2-nederlag til AaB

- Jeg mærkede det tidligt i kampen i en sprint. Der var ikke nogen grund til at tage chancer, og det var derfor jeg gik ud i pausen, siger Tore Reginiussen.

Nordmanden blev erstattet af Daniel Høegh, men om det også er tilfældet på onsdag mod Villareal havde Reginiussen svært ved at sige.

- Som det føles i maven nu, bliver det vanskeligt, men det er umuligt at sige med sikkerhed lige nu. Jeg er i hvert fald tvivlsom, siger han.

Reginiussens skade gjorde en dårlig lørdag værre for OB, der først fik bare en anelse gang i spillet, efter at AaB kom foran.

Men årsagen var ikke, at fokus allerede var på onsdagens kamp mod Villarreal, slår træner Henrik Clausen fast.

- I dag var det her den eneste kamp, der var interessant for os, siger Henrik Clausen.

Alligevel var det altså først, da AaB var kommet foran, at OB syntes at komme op i tempo. Og det var ikke nok til at ændre billedet af en svag præstation, som Henrik Clausen analyserer på følgende vis:

- Vi løb for lidt, vi var for langsomme til at få spillet bolden videre, og defensivt var vi alt for passive, siger Henrik Clausen.