I det fynske folks tjeneste

OB-helt efter sejr over FCN: Det er svært at fatte

Den tidligere Næsby-angriber Jeppe Hansen kunne ikke helt fatte sin egen rolle som matchvinder for OB.

Jeppe Hansen spillede for få måneder siden i 2. division for den lille fynske klub Næsby. Søndag sikrede han så tre point til OB i en 1-0-sejr over FC Nordsjælland, da han bankede bolden i kassen kort før slutfløjt.

Og hovedpersonen havde da også svært ved at forstå, at det lige pludselig var ham, der blev omringet af journalisterne efter kampen.

- Ja, nu står jeg foran hele den danske verdenspresse. I Næsby var den lokale reporter engang imellem ude at kigge. Det er helt vanvittigt og ikke helt til at forstå, siger Jeppe Hansen.

- Det var helt uvirkeligt, det må jeg sige. Jeg blev sindssygt stolt og glad. Jeg var lykkelig. Det er jo det, man arbejder for hver dag til træning, siger den 24-årige angriber.

Målet kom efter et hjørnespark, hvor bolden lige pludselig dalede ned for fødderne af OB-angriberen.

Jeppe Hansen bankede efterfølgende bolden i kassen med sin vrist. En vrist, som OB-assistenten og den tidligere EM-helt, Flemming Povlsen, i løbet af ugen havde opfordret ham til at bruge.

- Michael Jakobsen gav mig en albue lige i madkassen, og så faldt bolden ned for fødderne af mig. Så fik den med vristen, som jeg havde trænet hele ugen.

- Flemming Povlsen havde været lidt efter mig, siger Jeppe Hansen og opsummerer følelsen af at have sikret OB sejren med sit første mål for klubben.

- Det er det, man drømmer om, der skal ske. Og så skete det, og det er fedt, siger han.

Jeppe Hansen og OB er efter sejren over FC Nordsjælland nummer to i Superligaen. Fynboerne møder næste gang AGF.