OB henter ind på topholdene

OB havde en vellykket søndag i Superligaen, hvor fynboerne hentede point på de tre tophold Esbjerg, Brøndby og FC København med en sejr på 3-1 ude mod Frem. Esbjerg og Brøndby fik kun et enkelt point mod AaB og FC Nordsjælland, og FC København tabte til Viborg F.F.

-

Næsten 25.000 tilskuere var på plads i Parken, da Imants Bleidelis lavede kampens eneste mål efter 69 minutter. FCK-anføreren Bo Svensson brændte et straffespark på Viborg-keeper Jesper Christiansen kort ind i anden halvleg.

Esbjerg fik et point ud af den vanskelige udekamp mod AaB, og er fortsat et enkelt point foran Brøndby og tre point foran FC København. David Nielsen bragte hjemmeholdet foran med 1-0, men Hans Henrik Andreasen sikrede i kampens sidste minutter Esbjerg et point.

Pointtabene til FCK, Brøndby og Esbjerg betyder, at OB nu nærmer sig toppen. Fynboerne vandt sikkert med 3-1 på udebane over Frem. Det var igen OB\'s hyperfarlige angrebsduo, der afgjorde kampen, da Mwape Miti scorede to gange og Steffen Højer en enkelt. Frem-anfører Søren Krogh stod for hjemmeholdets mål.

Dermed er OB på fjerdepladsen blot fire point efter Esbjerg. I Herfølge fik hjemmeholdet en sejr og tre vigtige point, da AGF blev sendt hjem til det jyske med et nederlag på 0-1. Poul Hübertz lavede kampens eneste mål.