I det fynske folks tjeneste

OB henter Morten Skoubo hjem fra Holland

OB har indgået en treårig kontrakt med Morten Skoubo, der skifter på en fri transfer.

Landsholdsspilleren Morten Skoubo vender hjem til Superligaen. I den kommende sæson og tre år frem skal den 30-årige angriber repræsentere OB.

Fynboerne henter Skoubo i hollandsk fodbold, hvor han de seneste to sæsoner har spillet for Roda og blandt andet har været angrebsmakker til Mads Junker.

- Morten Skoubo er en erfaren angriber af rigtig høj klasse. Både fysisk, teknisk og afslutningsmæssigt holder han et højt niveau, og de seneste sæsoner i Holland har han vist sig fra sin bedste side, siger OB's administrerende direktør Thomas Christensen i en pressemeddelelse.

Selv er Skoubo glad for at vende tilbage til dansk fodbold, hvor han tidligere har optrådt i FC Midtjylland- og Brøndby-trøjen.

- Jeg er rigtig glad for at komme til en topklub i Danmark. OB har vist sig som førsteudfordrer til FCK i de seneste år, og det håber jeg, at vi kan gøre endnu mere ved i år, siger han.

Morten Skoubo har spillet seks landskampe og blev senest skiftet ind i Danmarks træningskamp mod Slovakiet i slutningen af marts.

Han har tidligere spillet i Borussia Mönchengladbach, West Bromwich, Real Sociedad og Utrecht.