OB indberettet for replay på storskærm

Anders Møller Christensen står til to karantænedage efter udvisningen mod Horsens. Men sagen kan blive endnu dyrere for OB, da klubben er blevet indberettet for at vise episoden på storskærmen.

OBs anfører kommer til at stå over i de to næste superligakampe. Men udvisningen lige før halvlegen kan også komme til at koste klubben yderligere.

Mens Anders Møller Christensen traskede ud af banen, blev episoden, hvor anføreren stopper en Horsens-spiller nemlig vist på Odense Stadions storskærm.

- Man må ikke vise kontroversielle situationer på storskærme på stadion, så det er selvfølgelig ikke gået upåtalt hen. Det er indberettet, siger dommer Lars Christoffersen til bold.dk.

Gengivelsen af episoden på storskærmen betød at publikum sendte pibekoncerter mod dommeren.

- Det påvirker mig overhovedet ikke spor. Det er ikke noget, jeg bider mærke i, hvad publikum føler eller reagerer, siger Lars Christoffersen.

Anders Møller Christensen var ligesom publikum stærkt utilfreds med udvisningen. Han mente at dommeren lod spillet fortsætte og at fordelsreglen derfor var trådt i kraft.

- Jeg ville måske have været lidt hurtigere på fløjten. Vi snakker en brøkdel af et sekund. Kunne man have fløjtet et sekund hurtigere der, ville det have været fantastisk, siger Lars Christoffersen til bold.dk

Anders Møller Christensen har fået tildelt to spilledages karantæne og går således glip af OB's kampe mod SønderjyskE i morgen og FC Midtjylland på lørdag.