OB kan dufte medaljer

For fjerde gang i træk kunne OB trække sig sejrrigt ud af en kamp på udebane, da Radonijc og Absalonsen sørgede for 2-0 i Viborg. Nu tror de på medaljer på Fyn.

Det lugter lidt af medaljer på Fyn. Montenegrinske Radonijc og indskiftede Johan Absalonsen scorede hver én gang i anden halvleg, da OB skærtorsdag for fjerde udekamp i streg kunne tage en sejr med til Fyn.

Denne gang var det Viborg Stadion, der dannede rammerne om en fynsk superligasejr på 2-0, der gav luft til fjerdepladsen, idet AaB samtidig måtte se sig slået på hjemmebane. Det giver troen på medaljer i det fynske.

- Nu er AaB sat af, men vi må lige holde øje med FC Nordsjælland, sagde angriberen Kim Christensen, der lagde op til det andet mål.

Kampen kunne have fået et andet udfald, hvis Sammy Youssoufs langskud på træværket var gået ind. Minuttet efter scorede OB nemlig til 1-0.