I det fynske folks tjeneste

OB kan stille – næsten – fuldtalligt mod Hobro

Hobro har ikke mere at kæmpe for i Alka Superligaen, men vi skal alligevel ikke regne med en let kamp, fortæller OB's anfører

OB’s cheftræner Kent Nielsen havde stort set frit valg på alle hylder, da han udtog truppen til søndagens hjemmekamp mod Hobro. Jóan Simun Edmundsson er ude på grund af en operation tidligere på ugen, men ellers er der hverken skader eller karantæner blandt OB-spillerne.

Hobro er som sådan færdig i Alka Superligaen, og det er med til at give nogle lidt svære betingelser for kampen, fortæller OB’s anfører Hallgrimur Jonasson på OB's hjemmeside.

- Det er klart, det er en kamp, som alle omkring os forventer, at vi vinder, og at vi gør det nemt. Men vi ved godt, at det ikke bliver så let, og Hobro har forbedret sig på det seneste og var længe foran i deres kamp mod Midtjylland, siger Hallgrimur Jonasson, der dog understreger, at han forventer, at de vinder kampen.

Mange mennesker taler om, at Hobro bliver endnu nemmere at slå, fordi de ikke længere har noget at spille for. Men Hallgrimur Jonasson fortæller, at det også kan være en joker på grund af sportslig stolthed samt et ønske om at slutte sæsonen godt.

- Og så spiller mange af dem for deres fremtid og skal måske finde nye klubber efter sommerferien, så sådan kan man også kigge på det, forklarer anføreren.

Torsdag aften vandt OB med 1-0 ude over FC Nordsjælland, og OB er fortsat det hold, der med ni scoringer har lukket færrest mål ind i forårets Alka Superliga.