OB-kaptajn efter brøler: Har stor andel i nederlag

OB-kaptajnen Anders Møller Christensens slemme fejl var med til at kickstarte AGF's 6-3-sejr i Odense.

OB var foran 2-0 og havde spillet sæsonens hidtil bedste halvleg. Men en dårlig tilbagelægning fra Anders Møller Christensen kort før pausen satte AGF i gang, og fynboerne endte med at tabe 3-6.

Og OB-kaptajnen tager da også sin del af skylden for, at OB endte med at smide det hele væk.

- Jeg bliver bare nødt til at kigge mig selv i øjnene og sige, at det var unødvendigt. Vi spillede en rigtig god kamp, siger Anders Møller Christensen.

- Jeg tager den her på mine skuldre. Selvfølgelig er det ikke godt nok at lukke fem mål ind i en halvleg, men jeg har en stor andel i det her, siger han.

Inden Anders Møller Christensens forfejlede tilbagelægning førte OB med 2-0 og blev hyldet af et stående og klappende hjemmepublikum.

- Jeg synes, det var en af vores bedste halvlege, indtil jeg lavede en fuldstændig tåbelig tilbageaflevering. Jeg må sige, at jeg har en meget stor del i, at vi tabte, siger han.

Også OB's cheftræner Troels Bech mener at den defensive fejl betød en del for kampens udfald.

- Det er for billigt for mig at sige. Men der er ingen tvivl om, at det gør en hel del ved begge holds oplevelse af første halvleg, siger Troels Bech.

OB indtager trods nederlaget en tredjeplads i Superligaen. Fynboerne skal i næste runde en tur til Vestegnen, hvor Brøndby venter.