OB klar til kamp mod Viborg

OB's cheftræner Troels Bech har udtaget den trup, der søndag skal forsøge at hive tre point med hjem fra Viborg.

Anders Møller Christensen er tilbage efter karantæne, mens Daniel Høegh står over på grund af efterveerne fra den skade, han fik i seneste kamp.

Sidst OB mødte Viborg, spillede de to hold 1-1 i Odense. Der er meget få point, der skiller midterholdene fra bunden, og derfor håber træner Troels Bech på maksimum udbytte på søndag i Viborg.

- Senest var vi meget tæt på sejren på alle de spillemæssige parametre, men på målregnskabet rakte det kun til uafgjort. Viborg er ofte farlige, og det gælder både topscorer Thomas Dalgaard, men også Kevin Mensah, der med sine gode løb er en trussel. Så vi ved, at vi skal op og score mål - og formentlig også to af slagsen, hvis vi skal vinde. Men det er vi også klar til, og når vi ser på antallet af chancer vi har skabt i de seneste kampe, så skal det kunne lade sig gøre, siger Troels Bech til ob.dk.

Truppen mod Viborg

OB har ikke tabt de seneste tre kampe men til gengæld spillet uafgjort. Men en sejr ville kunne skabe lidt afstand til bunden.

Troels Bech har udtaget disse 18 spillere, der forhåbentlig kan vende uafgjort til sejr:

1. Jesper Christiansen

2. Espen Ruud

5. Anders Møller Christensen

6. Mohammed Diarra

7. Emil Larsen

8. Martin Spelmann

9. Rasmus Falk 10. Darko Bodul

11. Morten Skoubo

14. Conor O'Brien

15. Kasper Larsen

16. Jacob Schoop

17. Mads Toppel

18. Azer Busuladzic

20. Jacob Barrett

22. Ari Skulason

24. Bashkim Kadrii

30. Mustafa Abdellaoue

OB ligger på syvendepladsen med 30 point efter 24 kampe, mens Viborg efter 30 kampe ligger på 11. pladsen og lige under stregen.