I det fynske folks tjeneste

OB køber talentfuld islænding

OB har i dag købt 21-årige Rurik Gislason i Viborg FF. Den talentfulde islænding skifter til OB på en fem-årig kontrakt.

OB's fans får en ny spiller at heppe på.

Islændingen har desuden en fortid i belgiske RSC Anderlecht og Charlton Athletic. Kontrakten løber frem til sommeren 2014.

- Rurik Gislason er en klar forstærkning af truppen, og vi er særdeles tilfredse med at få ham tilknyttet. Han har sine forcer på kanterne, og han dækker samtidigt de fleste offensive pladser, siger direktør Kim Brink, der har store forventninger til klubbens nyeste spiller.

- Han har allerede et højt niveau, men vi tror, at Rurik Gislason kan udvikle sig meget i Odense Boldklub. Det er en fodboldspiller med et stort potentiale, som vi har hentet på en lang kontrakt, og det er meget glædeligt, at det er lykkedes.

Trods sin unge alder har Rurik Gislason igennem de seneste sæsoner været en af Viborg FF's bærende spillere, hvad 47 kampe og 17 mål vidner om.

De fine præstationer betød, at Rurik Gislason fik sin debut på det islandske landshold mod Færøerne i marts 2009, og han står ligeledes noteret for en lang række ungdomslandskampe.