OB kom på Europa-kurs

OB tog søndag endnu et skridt mod en UEFA Cup-billet i efteråret, da fynboerne med en 2-1 sejr over Esbjerg satte sig solidt på den eftertragtede fjerdeplads i fodboldens Superliga.

-

OB tog søndag endnu et skridt mod en UEFA Cup-billet i efteråret, da fynboerne med en 2-1-sejr over Esbjerg satte sig solidt på den eftertragtede fjerdeplads i fodboldens Superliga.


Europa i sigte
Den normalt kedelige placering kan nemlig udløse en plads i den europæiske klubturnering afhængigt af resultaterne i pokalturneringen. Sejren kom i hus i sidste minut, da den store hollænder Fernando Derveld for øjnene af 5377 tilskuere headede OBs sejrsmål i netmaskerne efter hjørnespark.


Esbjerg-dominans
Esbjerg dominerede ellers første halvleg og var foran 1-0 ved pausen på en scoring af Simon Karkow efter 34 minutter. På det tidspunkt lignede det tre vestjyske point, men efter pausen blæste hjemmeholdet til stor offensiv, og det gav pote. Først satte Kaspar Dalgas med sit 19. mål i sæsonen sidste hoved på OB\'s udligning i det 69. minut. Og siden blev Derveld matchvinder.


/ritzau/