OB-krisen fortsætter efter nyt nederlag

For tredje gang i træk måtte OB forlade en kamp som taber, da Sønderjyske vandt med 2-1 i Odense. Kenneth Fabricius blev matchvinder for gæsterne.

OB ligner for alvor et hold i krise. Hjemme mod Sønderjyske blev det til endnu en skuffelse, da fynboerne måtte indkassere det tredje nederlag på otte dage. Den afgørende scoring blev sat ind af Kenneth Fabricius et kvarter før slutfløjtet.

Hjemmeholdet kom ellers godt fra start og lignede et hold, der ville revanchere sig efter de seneste ydmygende nederlag til FC København og schweiziske Young Boys i Europa League.

OB var mest i boldbesiddelse, men havde svært ved at komme frem til de afgørende chancer. Modsat var gæsterne ofte farlige, når de kom af sted i deres kontraløb.

Kenneth Fabricius misbrugte en stor chance alene med Roy Carroll i en situation, hvor OB's forsvar endnu engang afslørede store placeringsvanskeligheder.

Og kort før pausen blev problemerne yderligere udstillet, da Sønderjyske kom foran på et selvmål af Anders Møller Christensen.

OB spillede sig tilbage i kampen, da Rurik Gislason udlignede kort inde i anden halvleg. Men på trods af flere OB-chancer var det sønderjyderne, der tog sejren på en scoring af Kenneth Fabricius. Fabricius blev elegant spillet fri af Henrik Hansen, der i øjeblikket er udlejet fra netop OB.

Derfor endte det med endnu en stor fynsk skuffelse, der med nederlaget hænger fast i midten af tabellen. Omvendt betyder sejren til Sønderjyske, at træner Michael Hemmingsens mandskab kravler op på en overraskende fjerdeplads i Superligaen.