I det fynske folks tjeneste

OB lader Djemba-Djemba blive hjemme

Midtbaneprofilen Eric Djemba-Djemba kommer ikke til at optræde for OB i torsdagens Europa League-kamp. Han er blevet bedt om at blive hjemme i Odense.

Djemba-Djemba er ikke kommet med til Holland.

OB-profilen Eric Djemba-Djemba skal ikke deltage i torsdagens
Europa League-kamp ude mod hollandske Twente.

Angiveligt fordi han skal spare kræfter til søndagens kamp mod Brøndby.

- Træneren har sagt, at han gerne vil spare mig, fordi der også er en vigtig kamp på søndag, siger Eric Djemba-Djemba til sporten.dk.

Camerouneren afviser, at Henrik Clausens disposition er noget, der generer ham.

- Det har jeg respekt for. Træneren vil gerne lave nogle ændringer, og jeg bliver hjemme for at træne og holde mig klar til en vigtig kamp. Det er ikke noget problem for mig, siger Eric Djemba-Djemba.

Skænderi er ikke skyld i bækning

OB-stjernen fortæller også , at hans udelukkelse fra truppen ikke har noget at gøre med en ophedet diskussion, han, ifølge sporten.dk's oplysninger, havde med tre danske OB-profiler inden mandagens formiddagstræning.

- Nej. Det er ikke det. Det er bare sådan noget, der sker i en fodboldklub, når man går op i det, afviser Eric Djemba-Djemba. OB vil formentlig uden Djemba-Djemba bruge anfører Chris Sørensen, Hans Henrik Andreasen og Kalilou Traoré på den centrale midtbane.

Eric Djemba-Djemba afviser også, at han skal blive hjemme i Danmark, fordi Henrik Clausen har været udsat for anonym kritik fra spillere i truppen. Det ærgrer Djemba-Djemba.

- Nu sidder alle og undrer sig over, hvem der siger det. Jeg har altid bare selv valgt at sige det direkte til træneren, når jeg var utilfreds, siger Djemba-Djemba.