OB-matchvinder: Vi skal hente flere point

OB's Martin Spelmann var glad for to mål og sejr mod FCN, men der skal flere point ind på kontoen.

Martin Spelmann blev dobbelt målscorer for OB i sejren over FC Nordsjælland søndag. Det vakte selvsagt glæde hos den tidligere Brøndby-spiller, men han vil have mere.

- Det er fantastisk at score de to mål. Det er dejligt, når man ikke laver så mange mål, men det var vigtigst med de tre point. Der kan stadig ske meget, og det er vigtigt, vi får hentet nogle af de point, vi smed sidst mod FC Vestsjælland, siger Spelmann.

Også en enkelt episode i slutningen af kampen, hvor han kunne have spillet Emil Larsen, ærgrede midtbanemanden.

- Jeg ærgrer mig over, jeg ikke spillede Emil. Der har været meget snak om ham, og jeg kunne have spillet ham, men det tænker man ikke over derinde.

Udskældte Emil Larsen blev skiftet ind i løbet af anden halvleg og var glad for de tre point i bundstriden, men han bemærkede ikke, at OB's fans under kampen hyldede ham.

- Jeg ved ikke, hvad hensigten fra OB's fans var, men hvis den var god, er det selvfølgelig rigtig dejligt, siger Emil Larsen.

I kampen søndag på Farum Park dominerede OB i en times tid. Alligevel blev FCN lukket ind i kampen, og det ærgrer OB's cheftræner Ove Pedersen, som føler, holdet ellers havde kontrol over begivenhederne.

- Vi spillede med for stor risiko i vores afleveringer, hvor vi kunne spillet i nogle bedre områder og bevaret bolden. Det kostede nogle kontraangreb og derfor en masse kræfter, noterer Ove Pedersen sig.

- Jeg tæller fire gange, hvor vi selv satte FC Nordsjælland i gang på dumme boldtab. Det var selvforskyldt, og det må vi tage ved lære af.

- I de første 65 minutter ramte vi det taktiske niveau, vi også havde i efteråret, men vi skal også være glade Toppel og det held, vi havde i de sidste 25 minutter, siger Pedersen efter kampen.

OB har nu ni point ned til FC Vestsjælland under nedrykningsstregen i Alka Superligaen