I det fynske folks tjeneste

OB meget tæt på Rajko Lekic-handel

OB er meget, meget tæt på at købe den danske angriber Rajko Lekic af den spanske 2. divisionsklub, Xerez. Det fortæller spillerens agent til TV2/FYN.

Rajko Lekic er tæt på et skifte til OB.

Ifølge agenten, Benny Nielsen, har OBs direktør Kim Brink i de sidste dage været i Spanien, og han forhandler nu intensivt med Xerez om en handel.
- De personlige vilkår mellem Rajko Lekic og OB er på plads. Det er klart, at OB vil slippe så billigt som muligt, og den spanske klub vil have så mange penge som muligt. Men det er tæt på, og jeg tror, at der kommer en fornuftig løsning enten tirsdag eller onsdag. For Kim Brink tager ikke til Spanien, hvis han ikke tror på det, siger Benny Nielsen til TV2/FYN.

Rajko Lekic har tidligere spillet i Fremad Amager og Silkeborg, inden han i august 2004 skiftede til Xerez for en overgangssum på tre millioner kroner.

Uretfærdig kritik

Benny Nielsen forklarer, at Lekic ser OB som sin "drømmeklub".
- OB er en god klub, der spiller en god gang fodbold, der har et godt stadion med gode supporters. Så da Rajko hørte, at OB var interesseret, sagde han til mig: "Det er den eneste klub, jeg vil til!", fortæller Benny Nielsen til TV2/FYN.

Hvis handlen som ventet bliver til noget, sikrer OB sig en målfarlig angriber, som blandt andre træner Bruce Rioch har efterlyst. OB har i den senere tid fået masser af kritik, fordi klubben har indledt sæsonen uden en måltyv i angrebet. Men den kritik er ikke rimelig, forklarer Benny Nielsen.
- De har i flere uger gerne ville have Rajko, men det har ikke været muligt at komme i kontakt med den spanske klub, og OB har derfor ikke kunne fortælle omverdenen, at de faktisk jagtede en angriber. Så det er lidt uretfærdigt, at de har fået den kritik, siger Benny Nielsen.